Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jogurtová zmrzlina s třešněmi

fotka Jogurtová zmrzlina s třešněmi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jogurtová zmrzlina s třešněmi:

350 ml smetany na šlehání  | 150 g hustého bílého jogurtu  | 80 g moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 50 g hořké čokolády  | 100 g třešní  | 50 ml griotky  |  oplatky na ozdobu

Postup přípravy receptu Jogurtová zmrzlina s třešněmi:

Třešně omyjeme, vypeckujeme, nakrájíme na kousky a v misce promícháme s griotkou. Čokoládu nahrubo nastrouháme a vychladíme. Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem téměř dotuha, vmícháme jogurt s moučkovým cukrem a promícháme. Nakonec zapracujeme čokoládu a vyždímáme do kovové misky a dáme zmrazit. Krém každých 30 minut promícháme vidličkou, aby hmota rovnoměrně zmrzla a netvořily se krystalky ledu. Mražení trvá celkem asi 4 hodiny. Nakonec nožem vmícháme pár tahy griotku z marinovaných třešní. Z hotové zmrzliny vytvarujeme lžící na zmrzlinu nebo kleštěmi kopečky a podáváme s oplatkou.


Fotky receptu Jogurtová zmrzlina s třešněmi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtová zmrzlina s třešněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !