Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jogurtové lívance s jablky

fotka Jogurtové lívance s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jogurtové lívance s jablky:

2 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 1 kypřící prášek  | 2 (po 150 g) bílé jogurty  | 200 g cukru moučka  | 3 lžíce oleje  | 200 g polohrubé mouky  | 3 jablka  |  olej  |  hrubá mouka

Postup přípravy receptu Jogurtové lívance s jablky:

Troubu předehřejeme na 150 °C. Do mísy rozklepneme vejce, přidáme cukr a vanilkový cukr, zamícháme do pěny. Přidáme olej a pořádně promícháme. Dále vlijeme oba jogurty a zamícháme. Mouku promícháme s kypřícím práškem a pomalu vsypeme do těsta. Vše pořádně promísíme. Vymastíme a vysypeme plech. Jablka nakrájíme měsíčky. Těsto vlijeme na plech a stěrkou pořádně rozetřeme. Na rozetřené těsto klademe měsíčky jablek (jedno vedle druhého). Pečeme ve vyhřáté troubě. Pozor!!! Během pečení troubu nikdy neotvíráme, protože by nám těsto kleslo. Pečeme asi 20-25 minut.


Fotky receptu Jogurtové lívance s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtové lívance s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !