Použité suroviny receptu Jogurtový chléb s dýňovými semeny pro domácí pekárnu:
300 g celozrnné pšeničné mouky jemě mleté
| 100 g žitné mouky chlebové
| 100 g pšeničné mouky chlebové
| 150 g bílého jogurtu
| 250 ml vody
| 1 lžička soli
| 1 lžička cukru
| 3/4 lžíce octa
| 50 g dýňových semen
| 2 lžičky sušeného droždí
Postup přípravy receptu Jogurtový chléb s dýňovými semeny pro domácí pekárnu:
Do pekárny dáme všechny suroviny, kromě semen.
Semena dáme až po prvním zvukovém signálu (až je těsto trochu prohnětené).
Pečeme na program Klasik (ETA) dlohý 3.20 hod.
Fotky receptu Jogurtový chléb s dýňovými semeny pro domácí pekárnu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!