Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.07. 2019
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jogurtový rosol s jahodami

fotka Jogurtový rosol s jahodami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jogurtový rosol s jahodami:

1/2 l jogurtu  | 10 dkg moučkového cukru  | kousek citronové kůry  | 1/4 kg jahod  | 8 plátků želatiny nebo 2 dkg želatiny v prášku  |  šlahačka na ozdobu  |  jahody na ozdobu

Postup přípravy receptu Jogurtový rosol s jahodami:

Jogurt dáme do misky, přidáme cukr, trochu nastrouhané citronové kůry a metlou vše dobře prošleháme. Potom přidáme prolisované jahody a ve studené vodě namočenou a v 1/8 l horké vody rozpuštěnou a prochladlou želatinu, promícháme, naplníme do vypláchnutého plechového tvořítka tvaru polokoule a postavíme do chladu. Ztuhlý rosol vyklopíme na mísu a ozdobíme šlehačkou a jahodami.


Fotky receptu Jogurtový rosol s jahodami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jogurtový rosol s jahodami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !