Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jugoslávské koláče

fotka Jugoslávské koláče
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jugoslávské koláče:

500 g hladké mouky  | 50 g másla  | 50 g práškového cukru  | 30 g droždí  | trochu soli  | 5 žloutků  | 1 a 3/4 dl mléka  | Nádivka:  | 100 g másla  | 100 g práškového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | 100 g hrozinek  | 100 g ořechů  | 15 g kakaa  | 100 g krupicové mouky

Postup přípravy receptu Jugoslávské koláče:

Na válek dáme mouku, máslo, cukr, žloutky a v mléce rozmíchané droždí. Vypracujeme těsto a necháme kynout. Vykynuté těsto rozválíme na výšku 1 cm, potřeme nádivkou, srolujeme a pokrájíme na plátky, které upečeme v dobře vyhřáté troubě.

Nádivka: Máslo, cukr a vanilkový cukr dobře utřeme. Přidáme očištěné a na drobno posekané hrozinky a ořechy, dále kakao a mouku. Všechno dobře zamícháme.


Fotky receptu Jugoslávské koláče:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jugoslávské koláče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !