Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kabeljauw op vlaamse wijze

fotka Kabeljauw op vlaamse wijze
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kabeljauw op vlaamse wijze:

4 plátky tresky  | 3 cibule  | 100 g másla  | 1 citron  | 2 dcl bílého vína  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Kabeljauw op vlaamse wijze:

Oloupanou cibuli nakrájejte na silnější kolečka. Na zpěněném másle poduste cibuli dokud nezesklovatí. Omyté kousky tresky prosolte, vložte do hrnce vytřeného máslem a přidejte připravenou cibuli. Na každý kousek tresky položte plátek citrónu a vše přelijte bílým vínem. V předem vyhřáté troubě nechte péct cca 20 minut na 240 °C.
Příloha : vařené brambory se zeleninovou oblohou.


Fotky receptu Kabeljauw op vlaamse wijze:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kabeljauw op vlaamse wijze
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !