Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.03. 2019
Dnes má svátek Radek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachláky

fotka Kachláky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachláky:

1 kg polohrubé mouky  |  sůl  |  citrónová kůra  | 10 dkg cukru  | 2 žloutky  | 1 - 2 dcl oleje  | ce cukru na kvásek  | kostka droždí  | 500 ml mléka

Postup přípravy receptu Kachláky:

Z vlažného mléka, lžíce cukru a kostky droždí zaděláme kvásek. Mouku, sůl, cukr, žloutky a citrónovou kůru promícháme, přidáme vzešlý kvásek, opět promícháme a nakonec přidáme rozpuštěný olej. Těsto zpracováváme, až se začnou tvořit bubliny. Pak je necháme dvě hodiny vykynout. Vykynuté těsto dáme na pomoučený vál a vykrajujeme kousky. Ty plníme podle chuti povidly, tvarohem, mákem ..., vkládáme je do vymaštěneho pekáče a potřeme je tukem. Necháme 15 minut kynout, vkládáme do rozehřáté trouby a při střední teplotě pečeme asi 20 minut.Po upečení posypeme cukrem.


Fotky receptu Kachláky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachláky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !