Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna dušená v červeném zelí

fotka Kachna dušená v červeném zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kachna dušená v červeném zelí :

1 kachna  | 50 g sádla  | 1200 g červeného zelí  | 20 g hladké mouky  | 1 cibule  | 1 jablko  |  cukr  |  ocet  |  sůl

Postup přípravy receptu Kachna dušená v červeném zelí :

Očištěnou kachnu rozstříháme na porce, opečeme po všech stranách na rozehřátém sádle, osolíme je, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Část sádla slijeme, přidáme drobně pokrájenou cibuli a na nudličky pokrájené zelí a dusíme v troubě doměkka, podle potřeby přilijeme trochu vody. Měkké porce kachny vyjmeme a uložíme na teplé místo. Do zelí přidáme jablko nastrouhané na hrubém struhadle, zaprášíme moukou a necháme pod pokličkou propařit. Po chvilce je zamícháme, zalijeme vodou, osladíme, osolíme, okyselíme a krátce povaříme. V hotovém zelí má být všechna tekutina odpařená. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Kachna dušená v červeném zelí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna dušená v červeném zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka