Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachna na víně a medu

fotka Kachna na víně a medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachna na víně a medu:

1 kachna  | 100 g soli  | 30 g pepře  | 1 hrst tymiánu  | dle chuti: kmín  | 300 ml červeného vína  | 200 ml vody  | 100 g medu

Postup přípravy receptu Kachna na víně a medu:

Sůl důkladně vetřeme do kachny, opepříme, posypeme tymiánem a kmínem a přelijeme medem.

Vložíme do pekáče, podlijeme vínem a vodou a necháme přes noc odležel.

Kachnu pečeme při 200°C 20 minut a pak přiklopenou ještě asi 2 hodiny při 180°C. Během pečení maso podléváme vodou nebo vínem, ke konci odklopíme a dopečeme zlatavou kůrčičku.



Fotky receptu Kachna na víně a medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna na víně a medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !