Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna nadivoko

fotka Kachna nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kachna nadivoko:

1 kachna  | 0,2 l kysané smetany  | 0,2 l bílého vína  | 150 g kořenové zeleniny  | 1 kostka cukru  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 cibule  | trochu octa  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Kachna nadivoko:

Očištěnou kachnu potřeme solí a pepřem, vložíme do pekáče, obložíme nahrubo nastrounanou kořenovou zeleninou, nastrouhanou cibulí, podlijeme trochu bílým octem a dusíme pod poklicí v troubě doměkka. Když se šťáva s připékanou zeleninou odděluje od tuku, kachnu v ní vždy obrátíme, mírně podlijeme a dusíme dál. Jakmile začne maso měknout, odstraníme poklici. Opečenou kachnu vyjmeme, naporcujeme a složíme do kastrolu. Kostku cukru opražíme na pánvičce do hněda, karamelem zabarvíme šťávu z kachny, zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou a dochutíme solí a vínem. Propasírujeme na kachnu v kastrolu.


Fotky receptu Kachna nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !