Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachna pečená velmi pomalu

fotka Kachna pečená velmi pomalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kachna pečená velmi pomalu:

1 kachna  | 1 lžička kmínu  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Kachna pečená velmi pomalu:

Kachnu omyjte zvenku i zevnitř. Důkladně ze všech stran osolte přibližně 2/3 soli, zbytek nasypte do břišní dutiny. Kůži ze všech stran posypte kmínem. Takto připravenou položte hřbetem dolů do pekáče, který ji velikostí těsně obemkne. A přikryjte dobře přiléhajícím víkem. Troubu nastavte na 120 C. Pečte 5- 6 hodin.


Fotky receptu Kachna pečená velmi pomalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna pečená velmi pomalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !