Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachní čtvrtky s jablky a fíky

fotka Kachní čtvrtky s jablky a fíky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachní čtvrtky s jablky a fíky:

2 kachní čtvrtky  | 4 jablíčka  | 1 balení fíků  |  staročeské koření  |  sůl  |  olej  |  máslo

Postup přípravy receptu Kachní čtvrtky s jablky a fíky:

Kachní čtvrtky dobře očistíme a můžeme je ještě rozpůlit. Osolíme je a okořeníme. Na pánvi rozpálíme olej a kousky prudce osmažíme z obou stran. Mezitím si oloupeme jablíčka a rozkrájíme je na měsíčky. Poklademe jimi dno zapékací nádoby, navrch dáme kousky másla a přidáme fíky. Na to položíme osmažené kousky kachny a pečeme zakryté cca 60 minut. Poté asi na 10 minut odkryjeme pokličku a dopečeme. Podle potřeby můžeme dolít vodu nebo přidat máslo. Podáváme s opečeným bramborem, nebo bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Kachní čtvrtky s jablky a fíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní čtvrtky s jablky a fíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !