Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prsa na pomerančích a žampiónech

fotka Kachní prsa na pomerančích a žampiónech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kachní prsa na pomerančích a žampiónech:

4 kachní prsa  | 1 lžíce sádla  | 1 pomeranč  | 200 g malých žampiónů  | 1 lžička solamylu  | 1 lžička medu  | 1 lžička citrónové šťávy  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 žloutek  |  sůl  |  pepř  |  trochu vody

Postup přípravy receptu Kachní prsa na pomerančích a žampiónech:

Ze sójové omáčky, žloutku, medu, solamylu a citrónové šťávy umícháme hladkou marinádu. Tou potřeme kachní prsa a necháme je v chladničce odležet nejméně 2 hodiny. Pak je na rozpáleném sádle prudce opečeme z obou stran dohněda, podlijeme vodou, přidáme na plátky pokrájené žampióny a dusíme doměkka. Nakonec přidáme na chvíli prohřát pokrájené dílky pomeranče a podáváme s kroketami.


Fotky receptu Kachní prsa na pomerančích a žampiónech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsa na pomerančích a žampiónech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !