Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachní prsa na víně a hroznech

fotka Kachní prsa na víně a hroznech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachní prsa na víně a hroznech:

800 g vykostěných kachních prsíček i s kůží  | 2 cibule  | 80 g šunky  | 1,5 dcl suchého vína  | 1 středně velký hrozen vína  | 1 bobkový list  | 50 g másla  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Kachní prsa na víně a hroznech:

Kůži na prsíčkách několikrát příčně nařízneme a maso položíme kůží dolů na rozehřátou teflonovou pánev. Poléváme je vyškvařeným tukem a opékáme asi 8 minut. Tuk odstraníme, maso osolíme a opepříme. Ještě asi 3 minuty opékáme z druhé strany. Poté prsíčka nakrájíme na tenké plátky.
Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme šunku na kostičky, bobkový list a omyté hrozny. Přelijeme vínem, vrátíme maso a důkladně prohřejeme.


Fotky receptu Kachní prsa na víně a hroznech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsa na víně a hroznech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !