Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou

fotka Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou :

4 kachní prsíčka, každé o váze asi 150 g  |  sůl  |  špetku čínského koření ,pěti vůní‘  | Na omáčku:  | 1 malou červenou cibuli  | 1 malé zelené jablko bez jader, nakrájené na drobno  | 1 velký stroužek česneku, nasekaný  | 1 lžíci nasekaného zázvoru  | 1 chilli papričku, nasekanou (nemusí být)  | 2 lžíce olivového oleje  | 100 ml červeného vinného octa  | 2-3 lžíce přírodního krupicového cukru  | 150 g čerstvého nebo mraženého červeného rybízu  | 2 lžíce balzamikového octa

Postup přípravy receptu Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou :

1. Na oleji na mírném plameni doměkka osmahněte cibulku, jablko, česnek, zázvor a případně chilli; trvá to tak deset minut. Přilijte ocet a vařte, dokud směs nezhoustne asi na poloviční objem. Přidejte deci vody a trochu cukru na ochucení. Varem se zredukuje asi o třetinu. Přimíchejte rybíz a balzamikový ocet a vařte pět minut. (Takto připravená omáčka vydrží v lednici až týden.)

2. Křížem krážem nařežte kůži a tuk na prsíčkách, a to téměř až na maso. Osolte a potřete kořením.

3. Rozpalte pánev a položte na ni maso kůží dolů. Pečte asi pět minut, až se začne vypékat tuk.

4. Když kůže začíná být křupavá, smažte ještě asi dvě minuty, vypečeným sádlem prsíčka přelijte a otočte na druhou stranu. Smažte pět až osm minut. Sejměte z plamene a nechte pět minut stát. Prsíčka na šikmo pokrájejte a podávejte s lehkým zeleným salátem a omáčkou.



Fotky receptu Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou omáčkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsíčka s rybízovo-cibulovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !