Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kafta

fotka Kafta
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kafta:

500 g hovězího mletého  | 3 cibule  | 2 lžičky drceného pepře  | 2 lžičky petrželky  |  sůl  |  olej na pečení

Postup přípravy receptu Kafta:

Maso umelte dvakrát, pak se přidá sůl, pepř a petrželka.
Z připraveného masa utvořite válečky, do každého vmáčknete špejli a maso uhlaďte rukama do úhledného tvaru. Pečeme v troubě.
Příloha: pečené brambory a tatarka.


Fotky receptu Kafta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kafta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !