Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí

fotka Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí:

4 celozrnné kaiserky  | 150 g žampiónů  | 50 g másla  | 100 ml sladké smetany  | 2 lžíce jemně nasekané petrželky  | 80 g tvrdého sýra  |  sůl

Postup přípravy receptu Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí:

Kaiserky rozkrojíme podélně napůl a vnitřky vydlabeme. Na másle osmahneme nadrobno pokrájené žampióny, osolíme je a přidáme na kostičky nakrájené vnitřky kaiserek. Vše zalijeme sladkou smetanou a přidáme zelenou petrželku. Dobře promícháme a takto připravenou směsí naplníme vydlabané půlky housek. Posypeme je strouhaným sýrem a dáme krátce zapéci do trouby vyhřáté na 220 °C.


Fotky receptu Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaiserky zapečené s žampiónovou směsí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !