Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kančí bok pečený na česneku

fotka Kančí bok pečený na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Kančí bok pečený na česneku:

1000 g kančího boku s kostí  | 1 cibule  | 10 stroužků česneku  | 50 g škvařeného sádla  | 50 g polohrubé mouky  | 700 ml vývaru z masoxu  | 1 lžíce celého kmínu  |  sůl

Postup přípravy receptu Kančí bok pečený na česneku:

Připravené maso potřeme utřeným česnekem se solí (utřeme 5 stroužků). Bok vložíme do pekáče s nakrájenou cibulí na kolečka, přidáme nakrájený česnek na dílky, přidáme sádlo, když se rozpustí, podlijeme trochou vývaru a pečeme ve vyhřáté troubě. Po chvíli přidáme kmín, znovu podlijeme a maso během pečení přeléváme. Upečeme do zlatova. Měkké maso přendáme do nahřáté nádoby, šťávu zaprášíme moukou, opražíme, zředíme zbytkem vývaru a dobře provaříme. Nakonec šťávu přisolíme, je-li to potřeba.
Příloha: bramborové knedlíky a zeleninový salát(hlávkový, okurkový)


Fotky receptu Kančí bok pečený na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí bok pečený na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !