Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kančí kýta s brusinkami

fotka Kančí kýta s brusinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kančí kýta s brusinkami:

3 lžíce brusinek  | 4 lžíce oleje  | 200 ml červeného vína  | 800 g kančí kýty  | 3 cibule  |  směs koření divočina  | 3 bobkové listy  |  sůl  |  voda  |  hotová jíška

Postup přípravy receptu Kančí kýta s brusinkami:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Kančí kýtu podle potřeby očistíme, odblaníme, nakrájíme na nudličky a okořeníme.
Na rozpáleném oleji opečeme cibuli, dokud nezesklovatí, poté přidáváme kančí kýtu, bobkový list a restujeme. Podlijeme vínem, když nemáme, musí nám stačit voda. Dusíme doměkka. Ke konci přidáme brusinky a hotový pokrm prohřejeme.
Kančí kýtu s brusinkami ihned podáváme. Pokud máme rádi zahuštěná jídla, můžeme použít hotovou jíšku. Kančí kýta nejlépe chutná s dušenou rýží.


Fotky receptu Kančí kýta s brusinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí kýta s brusinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !