Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kančí roláda

fotka Kančí roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kančí roláda:

1,5 kg kančí kýty  | 1 plnotučná hořčice  | 150 g slaniny  | špetka soli  | špetka pepře  | 1/4 kostky sádla  | 1 cibule  | 1 balíček zmrazené kořenové zeleniny  | 2 lžíce koření Divočina  | 1/2 litru vody  | 1 sklenka červeného vína  | 1 lžíce octa

Postup přípravy receptu Kančí roláda:

Kýtu očistíme od sádla, rozkrojíme na plát, naklepeme a dáme do mísy. Zalijeme ji studenou marinádou, kterou připravíme svařením pokrájené cibule, kořenové zeleniny, koření, vody, vína a octa. Naložené maso necháme několik dní odležet. Pak maso vyjmeme, osušíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, vše lehce osolíme a přidáme pepř. Naplněné maso stočíme do závinu, upevníme nití a dáme do pekáče s rozehřátým sádlem. Opečeme po všech stranách, podlijeme zbylou marinádou a pečeme asi hodinu a půl za občasného podlévání vodou a přelévání výpekem. Roládu podáváme studenou nebo teplou s brusinkami a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Kančí roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kančí roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka