Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kantonská pečeně

fotka Kantonská pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kantonská pečeně:

1 kg libového vepřového masa  | 1 a 1/2 lžíce sojové omáčky  | 2 lžíce slepičího vývaru  | 1 lžíce medu  | 1 lžíce cukru  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl podle chuti

Postup přípravy receptu Kantonská pečeně:

Smíchejte sojovou omáčku s vývarem, medem, cukrem a solí. Marinádou potřete maso a nechte táhnout 1 hodinu. Maso potřete olejem, vložte do pekáče a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 1 hodinu a 15 minut.
Podávejte s rýží a se žampiony opečenými na másle.


Fotky receptu Kantonská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kantonská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles