Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kantonské kuře

fotka Kantonské kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kantonské kuře:

300g odkoštěného kuřete  | 2 polévkové lžíce rajského protlaku  | 2 bílky  |  sůl  | 1 polévkové lžíce sójové omáčky  |  škrobová moučka  | 1 polévková lžíce paprikové omáčky  | 1 kávová lžička cukru  | 1 polévková lžíce sherry

Postup přípravy receptu Kantonské kuře:

Maso nakrájíme na proužky a naklepeme. Připravíme nálev ze sójové omáčky a soli, maso potřeme touto tekutinou a necháme 20 minut odležet. Mezitím rozšleháme bílky a připravíme talířek se škrobovou moučkou. Přichystáme ostatní přísady. Okapané maso obalíme v bílcích a ve škrobové mouce a opékáme v horkém oleji. Opečené kousky dáváme na síto okapat. Na dvě polévkové lžíce rozehřátého oleje dáme protlak, paprikovou omáčku, víno a špetku soli, dobře zamícháme a touto omáčkou polijeme osmažené kousky kuřete.


Fotky receptu Kantonské kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kantonské kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !