Použité suroviny receptu Kapr s jablečnou omáčkou:
6 porcí kapra
| dle chuti: sůl
| 4 lžíce oleje
| Omáčka:
| 3 pečené jablka
| 50 g ochucené majonézy
| 3 lžíce bílého vína
| dle chuti: krupicový cukr
| dle chuti: mletý černý pepř
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Kapr s jablečnou omáčkou:
Osolené porce kapra potřeme olejem a upečeme na venkovním grilu nebo na roštu v troubě. Srovnáme je na zahřátou mísu. Zvlášť podáváme studenou jablečnou omáčku: Na grilu upečená jablka protlačíme sítem a smícháme s ochucenou majonézou a vínem. Podle chuti přisolíme, přisladíme a opepříme.
Fotky receptu Kapr s jablečnou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!