Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr v alobalu na moravský zůsob

fotka Kapr v alobalu na moravský zůsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 303

Použité suroviny receptu Kapr v alobalu na moravský zůsob:

30 g másla  | 2 kg kapra  | 1 hrst koření na ryby  | 1 ks zelení papriky  | 50 g solených arašídů  | 2 lžíce worcestru  | 1 ks pórku  | 250 g čerstvých žampiónů  | 500 ml bílého vína  | 1 lříce sójové omáčky

Postup přípravy receptu Kapr v alobalu na moravský zůsob:

Kapra nakrájíme na filety, dáme do mísy, zalijeme vínem a 12 hodin necháme uležet. Pekáč vysteleme alobalem, vytřeme máslem a poklademe filety kapra. Přidáme koření na ryby, na kolečka nakrájený pórek, žampióny a směs z nakrájené papriky, slaných arašídů, worchesteru a sójové omáčky. Vše zabalíme do alobalu a 3/4 hodiny pečeme ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Kapr v alobalu na moravský zůsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr v alobalu na moravský zůsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles