Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou

fotka Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:

4 ks porce větší kapra  | 100 ml bílého vína  | 1-2 lžíce kečupu  | 5-6 lžíc rama ke šlehání  | 2 ks cibule  |  kari  |  olej, worchestr, sůl

Postup přípravy receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:

Porce kapra osolíme, okořeníme a pokapeme olejem. Vložíme do kastrolu a zalijeme vínem a troškou vody. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dusíme pod pokličkou doměkka. Ke konci přidáme worcester, Jemný kečup Hellmann´s a Ramu Cremefine ke šlehání. Kapr s kečupem a šlehačkou se podává s vařenými barambory.



Fotky receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr z tatranských hor s kečupem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !