Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kapsy dědečka Hříbečka

fotka Kapsy dědečka Hříbečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapsy dědečka Hříbečka:

4 kuřecí řízky  | 4 plátky šunky  | 100 g hub  | 10 g másla  |  citronová šťáva  |  sůl  | 2 malé vejce  |  mladká mouka  |  olej

Postup přípravy receptu Kapsy dědečka Hříbečka:

Kuřecí řízky rozkrojíme na rovné plátky a rozklepeme do šířky. Houby nakrájíme, pokapeme citronovou šťávou a podusíme na másle. Kuřecí řízky osolíme, pokládáme šunku
potom houbami, přeložíme v půli a okraje masa sklepneme paličkou a upevníme jehlami. obalíme je v mouce, potom ve vejcích rozšlehaných se solí a vkládáme na pánev s rozehřátým olejem. Usmažíme je po obou stranách a podáváme.


Fotky receptu Kapsy dědečka Hříbečka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapsy dědečka Hříbečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !