Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapustový nákyp se zbylým masem

fotka Kapustový nákyp se zbylým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kapustový nákyp se zbylým masem:

1 větší kapusta  | 300 g zbylého sekaného masa  | 3 vejce  | 100 g másla  | dle chuti: sůl  | dle chuti: zelená petrželka  | 200 g strouhanky  | 500 ml mléka

Postup přípravy receptu Kapustový nákyp se zbylým masem:

Zbylé pečené nebo dušené maso nakrájíme na menší kousky. Žloutky utřeme se solí a polovinou másla, přidáme koření podle chuti a ve slané vodě ovařenou mletou kapustu. Směs zahustíme strouhankou navlhčenou mlékem a nakonec zamícháme tuhý sníh z bílků. Na tukem vymazanou zapékací misku dáme část těsta, na ně naskládáme kousky masa a zakryjeme kapustovou nádivkou. Zapečeme v troubě asi 30 minut.


Fotky receptu Kapustový nákyp se zbylým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapustový nákyp se zbylým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !