Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelizované bylinkové brambory

fotka Karamelizované bylinkové brambory
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Karamelizované bylinkové brambory:

1 kg brambor  | 4 lžičky krystalového cukru  | 40 g másla  | 4 lžíce nasekané směsi bylinek  | 3 stroužky česneku  | trochu zeleninového vývaru  |  sůl

Postup přípravy receptu Karamelizované bylinkové brambory:

Neoloupané brambory uvaříme téměř doměkka, scedíme a necháme zcela vystydnout (můžeme je uvařit den předem).
Studené brambory nakrájíme podélně na poloviny nebo čtvrtky (podle jejich původní velikosti).
Na suché pánvi necháme zkaramelizovat cukr. Jakmile začne hnědnout, přidáme máslo, jemně nasekaný česnek, bylinky, zalijeme trochou vývaru (pracujeme pokud možno rychle, proto je nejlepší si veškeré ingredience předem připravit, abychom je měli při ruce) a vložíme brambory. Osolíme, podle potřeby ještě přidáme vývar a vše důkladně promísíme a prohřejeme.



Fotky receptu Karamelizované bylinkové brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelizované bylinkové brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka