Použité suroviny receptu Karamelový tvarohový krém:
50 g cukr
| 1 kelímek smetana ke šlehání
| 500 g měkký tvaroh
| 1 konzerva slazené kondenzované mléko
| čokoládová rýže
| ovoce (kiwi, jahody, maliny)
Postup přípravy receptu Karamelový tvarohový krém:
Konzervu slazeného mléka dáme zavřenou do vody a vaříme ji 2 hodiny. Dáme vychladit
Úplně vychladlou, nejlépe až druhý den, konzervu otevřeme a zkaramelizované mléko rozšleháme s tvarohem a cukrem. Nakonec lehce přimícháme ušlehanou šlehačku.
Krém dáme do pohárů nebo misek a přidáme jakékoliv čerstvé ovoce. Nejlepší jsou jahody, maliny nebo kiwi. Nakonec můžeme přizdobit čokoládovou rýží.
Fotky receptu Karamelový tvarohový krém:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!