Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.03. 2019
Dnes má svátek Radek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karásky

fotka Karásky
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karásky:

500 g polohrubé mouky  | 100 g rostlinného tuku  | 20 g droždí  | 60 g práškového cukru  | špetka soli  | trochu strouhané citronové kůry  | asi 1/8 l mléka  |  vejce na potření  |  mandle na posypání

Postup přípravy receptu Karásky:

Droždí se lžičkou cukru rozetřeme v míse, přidáme lžíci mouky, trochu mléka a necháme vzejít kvásek. Přidáme jej do prosáté mouky, dále přidáme rozpuštěný prochladlý tuk, cukr, sůl, citronovou kůru a vlahé mléko a vypracujeme tuhé těsto. Po vykynutí je rozdělíme na několik dílů, každý díl na tři malé dílky, z každého malého dílku vyválíme hádka a z hádků splétáme třípramenné pletenky. Necháme je opět vykynout, potom je potřeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme jemně nasekanými mandlemi a upečeme.


Fotky receptu Karásky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karásky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !