Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

fotka Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

500 g mletého masa  | 1 vejce  |  sůl  | 1 lžíce kořeni (směs na mleté maso)  | 4 lžíce strouhanky  | 200 g Nivy nebo Hermelínu

Postup přípravy receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

1. Do mletetého masa klepneme 1 vejce, osolíme a okořeníme směsí na mleté maso.
2. Zahustíme vše strouhankou a pečlivě promícháme.
3. Vybraný sýr nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalime vrstvou připravené směsi mlet. masa, ještš nezapomeneme obalit ve strouhance a na rozehřátém, nejlépe sojovém oleji (COROLLI)smažíme.
4. Podáváme s bílým jogurtem, zeleninovým salátem a pohankou nebo vařeným bramborem.


Fotky receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !