Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

fotka Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

500 g mletého masa  | 1 vejce  |  sůl  | 1 lžíce kořeni (směs na mleté maso)  | 4 lžíce strouhanky  | 200 g Nivy nebo Hermelínu

Postup přípravy receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

1. Do mletetého masa klepneme 1 vejce, osolíme a okořeníme směsí na mleté maso.
2. Zahustíme vše strouhankou a pečlivě promícháme.
3. Vybraný sýr nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalime vrstvou připravené směsi mlet. masa, ještš nezapomeneme obalit ve strouhance a na rozehřátém, nejlépe sojovém oleji (COROLLI)smažíme.
4. Podáváme s bílým jogurtem, zeleninovým salátem a pohankou nebo vařeným bramborem.


Fotky receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem:

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Fotky vložil: sámo 
Hodnocení receptu Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !