Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky s bylinkovým sýrem

fotka Karbanátky s bylinkovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Karbanátky s bylinkovým sýrem:

600 g mletého hovězího masa  | dle chuti: sůl, pepř a sladká paprika  | 150 g čerstvého bylinkového sýra  | 8 plátků anglické slaniny  | 2 malé cibulky  | 300 g tuku  | 1 svazeček bazalky nebo petrželky na ozdobu

Postup přípravy receptu Karbanátky s bylinkovým sýrem:


Mleté maso uhněteme se solí, pepřem, paprikou a 100 g sýra. Navlhčíme si ruce a utvoříme 8 malých karbanátků. Kolem okrajů je obalíme plátkem slaniny a upevníme párátkem. Nadrobno nakrájíme cibulku, v pánvi je dozlatova osmažíme a vyndáme z pánve. Do tuku nyní vložíme karbanátky a z každé strany 5 minut opečeme. Zbytek sýra rozdělíme na jednotlivé kousky a necháme rozpustit. Pak karbanátky ozdobíme osmaženou cibulkou. Na talíři je můžeme ještě obložit rajčaty a lístečky bazalky.



Fotky receptu Karbanátky s bylinkovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky s bylinkovým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !