Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky v jogurtu

fotka Karbanátky v jogurtu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Karbanátky v jogurtu:

50 g hladká mouka  | dle chuti: sůl a mletý černý pepř  | 500 g mleté míchané maso  | 1 dl jogurt  |  1 ks houska  | dle potřeby: olej  | 3 lžíce petrželová nať  | 1 ks vejce  | 2 ks cibule

Postup přípravy receptu Karbanátky v jogurtu:

Maso smícháme s najemno nasekanou cibulí, vejcem, solí a s pokrájenou houskou namočenou v mléce. Důkladně prohněteme, ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme jev mouce a opékáme na rozpáleném oleji dozlatova.

Karbanátky pak vyndáme z pánve a do zbylého výpeku vmícháme mouku a jogurt. Přidáme nasekanou petrželku a pepř. Promícháme, a je-li zapotřebí, dochutíme solí.

Do omáčky vložíme zpátky karbanátky a na mírném ohni 10 minut provaříme. Do omáčky můžeme také přidat nasekaný kopr. Pokud se tak rozhodneme, petrželku smícháme s mletým masem a z omáčky ji vynecháme.



Fotky receptu Karbanátky v jogurtu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky v jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !