Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku

fotka Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku:

1 velká brambora  | 1 vejce  | 300 g suchých bílých fazolí  | 50 g cibule  | 2 str. česneku  | na obalení strouhanka a vejce  |  sůl a pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku:

Předem namočené bílé fazole uvaříme doměkka. Bramboru uvaříme ve slupce a oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme dorůžova. Česnek prolisujeme.
Měkké fazole slijeme a zpola rozmixujeme. Přidáme prolisovanou bramboru, osmaženou cibuli, česnek a vejce. Osolíme, opepříme a řádně vše promícháme. Polévkovou lžící tvoříme karbanátky, které smáčíme v rozšlehaném vejci a obalujeme ve strouhané housce. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova. Pokrm podáváme s bramborovou kaší.



Fotky receptu Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z bílých fazolí, brambor a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka