Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky z brambor a špekáčků

fotka Karbanátky z brambor a špekáčků
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Karbanátky z brambor a špekáčků:

6 ks špekáčky  | 500 g vařené brambory  | 2 ks vejce  | 1 ks cibule  |  1 hrst nasekaná petrželka  | na obalení: strouhanka  | podle chuti: sůl a mletý černý pepř  | na smažení sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu Karbanátky z brambor a špekáčků:

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a spolu s bramborami nahrubo pomeleme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, nasekanou zelenou petrželku a vejce. Hmotu na karbanátky osolíme a opepříme.

Z hmoty děláme malé karbanátky, které obalíme ve strouhance a na rozpáleném tuku osmažíme .

Karbanátky z brambor a špekáčků jsou dobré ke špenátu, nebo jen tak se zelným salátem.




Fotky receptu Karbanátky z brambor a špekáčků:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z brambor a špekáčků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !