Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky z brambor a zelí

fotka Karbanátky z brambor a zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karbanátky z brambor a zelí :

7-9 brambor  | 800 ml kyselého zelí  | 4 vejce  | lžička kmínu  |  sůl  |  pepř  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Karbanátky z brambor a zelí :

Brambory uvaříme ve slupce a ještě teplé je oloupeme a prolisujeme na bramborovém mačkátku. Zelí nakrájíme nadrobno a osmažíme na lžíci oleje a přidáme pak k bramborám. Do této směsi přidáme 2 vejce, pepř, kmín, sůl a promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, obalíme je ve zbytku rozšlehaných vajec a ve strouhance. Osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.


Fotky receptu Karbanátky z brambor a zelí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z brambor a zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !