Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbanátky z ovesných vloček a mletého masa

fotka Karbanátky z ovesných vloček a mletého masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Karbanátky z ovesných vloček a mletého masa:

200 g ovesných vloček  | 1/2 l mléka  | 200 g syrového mletého masa  | 50 g slaniny  | 2 vejce  |  sůl, pepř, majoránka  | 3 stroužky česneku  |  strouhanka na obalení  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Karbanátky z ovesných vloček a mletého masa:

Z ovesných vloček a osoleného mléka uvaříme hustou kaši. Po jejím vychladnutí do ní vmícháme mleté maso, vejce a na drobno nakrájenou slaninu. Okořeníme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Vytvarujeme menší karbanátky, obalíme je ve strouhance a smažíme zvolna po obou stranách dozlatova.


Fotky receptu Karbanátky z ovesných vloček a mletého masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z ovesných vloček a mletého
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !