Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky z tofu

fotka Karbanátky z tofu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 46

Použité suroviny receptu Karbanátky z tofu:

400 g tofu (sójový sýr)  | 2 lžíce másla  | 1 lžička zeleninového vývaru  | 1 mrkev  | 2 cibule  | 1 vejce  | 1 lžička směsi bylinek  | 4 lžíce strouhanky  |  sůl  |  pepř  | 4 lžíce oleje  | 400 g výhonků munga  | šťáva z 1/2 citronu

Postup přípravy receptu Karbanátky z tofu:

Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejeme z plotny. Zeleninu očistíme, jemně nastrouháme a vmícháme do tofu. Přidáme vejce, bylinky a strouhanku, rozmícháme, osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama vytvarujeme karbanátky, které smažíme na 2 lžících oleje z každé strany asi 5 minut. Výhonky propláchneme a necháme okapat. Za 2 lžic oleje, citronové šťávy, soli a pepře připravíme zálivku, vmícháme ji do výhonků a podáváme s karbanátky.



Fotky receptu Karbanátky z tofu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !