2 ks houska
| na smažení olej
| 1 ks vejce
| 1 ks slepice
| na obalení: strouhanka
| podle chuti: mletý černý pepř a sůl
| podle potřeby: mléko
Postup přípravy receptu Karbanátky ze slepice:
Slepici vykostíme. Maso důkladně omyjeme, osušíme a poté umeleme najemno.
Housky nakrájíme na drobné kostičky a rozmočíme je v mléce. Housky přidáme k umletému slepičímu masu. Do základu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Z karbanátkového těsta tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance.
Připravené karbanátky ze slepice smažíme dozlatova na oleji.
Zlatavé karbanátky ze slepice podáváme.
Fotky receptu Karbanátky ze slepice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!