Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karbenátky z ovesných vloček

fotka Karbenátky z ovesných vloček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Karbenátky z ovesných vloček:

150 g ovesných vloček jemných Emco  | 1/2 l vody  | 50 g másla  | 100 g čerstvých hub  | 1 cibule  | 1 vejce  | 30 g strouhanky do směsi  |  petrželka  |  sůl  |  hladká mouka  |  vejce  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Karbenátky z ovesných vloček:

Na másle osmahneme cibulku a houby. Ovesné vločky uvaříme v osolené vodě na hustou kaši. Necháme vychladnout, vmícháme houby s cibulkou, vejce, petrželku a strouhanku. Z hotové směsi připravíme karbanátky, které obalujeme v trojobale a po obou stranách smažíme dozlatova.


Fotky receptu Karbenátky z ovesných vloček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbenátky z ovesných vloček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !