Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Karlovarská telecí kýta

fotka Karlovarská telecí kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Karlovarská telecí kýta:

500 g telecí kýty  | 60 g másla  | 50 g šunky  | 1 tvrdé rajče  | 1 vejce  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Karlovarská telecí kýta:

V telecí kýtě prožízneme ostrým nožem otvor na plnění. Na polovině dávky másla podusíme šunku pokrájenou na hranolky a rajče pokrájené na plátky, osolíme je, zalijeme vejcem a umícháme řidší nádivku. Naplníme ji do otvoru v masu, a otvor uzavřeme jehlou na závitky. Maso osolíme, vložíme do kastrolku na rozehřáté máslo, zhehka je opečeme po všech stranách, podlijeme trochou vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Při pečení maso přeléváme šťávou, obracíme a podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme trochou vody, rozmícháme a povaříme. Maso pokrájíme na porce, podlijeme šťávou a podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Karlovarská telecí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karlovarská telecí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !