Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Katův špalek

fotka Katův špalek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Katův špalek :

750 g vepřového bůčku  | 1 paprika  | 3 rajčata  | 1 feferonky  | 15 dkg žampionů  | podle chuti česnek  | 2 cibule  |  sladká paprika  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Katův špalek :

Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opečeme do poloměkka. Pak přidáme česnek, mletou papriku, na nudličky nakrájený paprikový lusk, plátky rajčat, cibule a žampionů a rozemletou feferonku. Dopečeme a podáváme s pečenými brambory, posypanými pažitkou.


Fotky receptu Katův špalek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Katův špalek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !