Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kaviár pro židovku

fotka Kaviár pro židovku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kaviár pro židovku :

600 g kuřecích nebo kachních jater  | 4 natvrdo vařená vejce  | 2 střední cibule  |  pepř  |  sůl  |  kachní sádlo

Postup přípravy receptu Kaviár pro židovku :

Drůbeží játra opláchneme, osušíme a upečeme na roštu nebo na pánvi na drůbežím tuku.

Natvrdo uvařená vajíčka rozsekáme nadrobno. Cibule nakrájíme nadrobno a společně s posekanými opečenými játry a posekanými vejci osmahneme.

Opepříme a osolíme a podáváme s pečivem či toasty jako studený předkrm.

Příloha:Toasty nebo chléb


Fotky receptu Kaviár pro židovku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaviár pro židovku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !