Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.10. 2017
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kaviár z baklažánů

fotka Kaviár z baklažánů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kaviár z baklažánů :

600 g lilku  | 1 cibule  | 2 cibulové natě  |  petrželka  |  bazalka  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Kaviár z baklažánů :

Lilky očistíme. Rozpálíme si pánev a baklažány na suché pánvi opečeme ze všech stran. Pak je vyndáme.

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Petrželku, bazalku a cibulovou nať opereme a nasekáme najemno.

Opečené baklažány oloupeme a dužinu nakrájíme na kousky. Směs osolíme, opepříme a vmícháme nakrájenou cibuli, petrželku a bazalku. Kaviár promícháme a rozložíme na mísu, posypeme cibulovou natí a můžeme podávat.


Fotky receptu Kaviár z baklažánů :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaviár z baklažánů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato