50 g Rama Créme Bonjour kostka
| 100 g žervé
| 25 g kaviáru
| 1 lžíce nasekaného kopru
| 1 lžička soli
| 75 g eidamu
Postup přípravy receptu Kaviárové roládky:
Změklou Ramu vyšleháme se sýrem žervé na hladký krém. Opatrně vmícháme kaviár a na drobno nasekaný kopr. Podle potřeby dochutíme solí. Plátky eidamu rozložíme na alobal tak, aby se částečně překrývaly a vytvořily jeden větší plát. Potřeme ho připravenou kaviárovou pomazánkou, stočíme do rolády a pevně zabalíme do alobalu. Uložíme do chladničky a necháme alespoň 2 hodiny tuhnout. Ztuhlou roládu rozbalíme, nakrájíme na plátky a na talíři ozdobíme čerstvou zeleninou podle chuti.
Fotky receptu Kaviárové roládky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!