Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kávové lanýžky

fotka Kávové lanýžky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 105 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kávové lanýžky:

300 g mléčné čokolády  | 100 ml smetany  | 30 g másla  | 30 g kokosového tuku  | 4 lžíce likéru Mozart  | 2 lžičky instantní kávy  | 50 g kakaa  | 25 g moučkového cukru  |  čokoládová kávová zrnka

Postup přípravy receptu Kávové lanýžky:

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Smetanu svaříme, sejmeme z ohně, přidáme máslo a kokosový tuk, vmícháme likér a instantní kávu. Čokoládu vyšleháme se smetanovou směsí dohladka.
Pečící plech vyložíme folií. Alobalem ohraničíme obdélník o velikosti 25x20 cm.
Hmotu pro lanýžky natřeme na folii. Další folii přiložime a chladíme cca 24 hodin.
Vychlazenou hmotu nakrájíme na jeden cm velké kostičky, z nichž vytvarujeme kuličky.
Kakao smícháme s moučkovým cukrem, připravené kuličky smícháme v této směsi.
Kuličky poskládáme do košíčků a na střed každé umístíme jedno čoko - kávové zrnko jako ozdobu. Hotové lanýžky dáme do chladu..


Fotky receptu Kávové lanýžky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kávové lanýžky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !