Použité suroviny receptu Kávovo-čokoládové koláčky:
125 g másla
| 50 g cukru
| 3 lžíce instantní kávy
| 2 lžíce teplé vody
| 1 ušlehané vejce
| 150 g hladké mouky
| 50 g mletých mandlí
| 150 g sekané čokolády
Postup přípravy receptu Kávovo-čokoládové koláčky:
Máslo s cukrem třeme, až je světlé a hladké. Kávu rozpustíme ve vodě a vmícháme ji do utřeného másla s cukrem. Do směsi rozklepneme vejce a dobře ušleháme. Přisypeme mouku a přidáme mandle a čokoládu. Vymastíme dva plechy a daleko od sebe tvoříme na nich z těsta lžicí hromádky, které hřbetem lžíce trošku zploštíme. Pečeme 15 minut v troubě předehřáté na 180 stupňů Celsia.
Fotky receptu Kávovo-čokoládové koláčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!