Nejlepší velikonoční beránek?
MDŽ nebo Den matek?
Jak vyfouknout velikonoční vajíčko
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Zavařování
Kečup z hub
Vložil:
Saskijka
Porcí:
4
Doba přípravy:
50 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
42
Použité suroviny receptu Kečup z hub:
4-5 lžic soli | 1500 g hub čerstvých s tvrdšími kloboučky | nálev | 1/2 lžičky zázvoru | 1 lžička nového koření drceného | 600 ml octa | 1 lžička pepře | 1/2 lžičky hřebíčku drceného | 1/4 lžičky skořice
Postup přípravy receptu Kečup z hub:
Houby očistíme, nasekáme nadrobno, zasypeme solí a necháme přes noc v chladu uležet.
Ocet přivedeme k varu, přidáme koření a znovu necháme projít varem. Nálev odstavíme a necháme nejméně 2 hodiny louhovat. Studený nálev přecedíme.
Houby promačkáme a podusíme s polovinou nálevu. Vzniklou kaši rozmixujeme, případně prolisujeme, dolijeme zbylým nálevem a uvedeme do varu.
Ještě horký kečup plníme do nahřátých sklenic a sterilujeme asi 15 minut na 100 °C. Za tři dny je vhodné kečup z hub znovu sterilovat.
Fotky receptu Kečup z hub:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Kečup z hub
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Kečup z hub
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Jablečná povidla s malinami
Grapefruitové želé se sektem
Malinový džem zasyrova
Sladkokyselé pokušení
Růžičková kapusta ve slaném nálevu
Jablka s jeřabinami
Zelenina s párkem a fazolemi
Jeřabinový džem s jablky
Tekuté maliny
Kiwi s paprikou
Sirup na kašel
Meruňkový likér s vínem
Domácí hořčice ke grilovanému masu
Malinová zavařenina s rybízem
Bezová kecanda
Grapefruitový rosol s jahodami
Papriky s olejem
Plněné naložené lilky
Višně v čokoládce
Zeleninová míchanice
Aktuální soutěže
Soutěž o knižní novinku Rande na osm způsobů.
Vyhrajte 3x balíček doplňků stravy od společnosti Vitar, s.r.o. v hodnotě 500 Kč!
Soutěž o funkční bylinné a zelené čaje Ahmad Tea z řady NATURAL BENEFITS.
Soutěž o Bio Matcha Tea Harmony a šejkr Matcha Tea.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!