Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kedlubny s masovou náplní

fotka Kedlubny s masovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kedlubny s masovou náplní :

8 mladých kedluben  | 8 malých plátků slaniny  | 30 g másla  |  sůl  | náplň:  | 200 g mletého vepřového masa  | 70 g rýže  | 20 g másla  | 1 vejce  | 50 g strouhaného sýra  |  pepř  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Kedlubny s masovou náplní :

Oloupané kedlubny ovaříme v osolené vodě asi čtvrt hodiny, vyjmeme je, po vychladnutí opatrně vydlabeme vnitřky a naplníme. Přiklopíme je plátky slaniny, vložíme do pekáčku vymaštěného máslem a upečeme doměkka (asi půl hodiny.) Podáváme s vařenými brambory.
Náplň: Přebranou, propláchnutou a třikrát spařenou rýži vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Scedíme ji, po okapání promícháme s mletým masem, nasekanou petrželkou, změklým máslem, sýrem, vejcem, solí a pepřem.


Fotky receptu Kedlubny s masovou náplní :

Kedlubny s masovou náplní
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Kedlubny s masovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !