Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kefírový chléb se špaldou

fotka Kefírový chléb se špaldou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 69

Použité suroviny receptu Kefírový chléb se špaldou:

500 g mleté špaldy  | 500 g pšeničné mouky  | 18 g suš. droždí  | 35 g soli  | 1 lžička cukru  | 650 ml kefíru pokojové teploty  | 200 ml vlažné vody  | po 50 g lněného semínka, sezamu, slunečnicových semínek a další dle chuti

Postup přípravy receptu Kefírový chléb se špaldou:

Všechny přísady kromě semínek dobře prohněteme, na konec přimícháme semínka. Necháme kynout 30 min, potom rozdělíme na 2 části, utvoříme kulaté bochníky a necháme kynout ještě 60 min. Vložíme do trouby předehřáté na 250°C, po 15 min. stáhneme na 180 - 200°C. Doba pečení je asi 45 min. Každých 10 min. pečení potřeme vodou.



Fotky receptu Kefírový chléb se špaldou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kefírový chléb se špaldou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !